Fem bugaderia industrial a Osona des de 1983

L’any 1983 va néixer a Vic Calandra Bugaderia, com una iniciativa de familiars de persones amb discapacitat intel·lectual que necessitaven trencar amb les seves dificultats d’inserció en el mercat laboral.

L’empresa va començar a avançar amb el suport de particulars i d’entitats privades, fent les primeres passes com a Centre Ocupacional, fins que el 1986 es transformaria en un Centre Especial de Treball (CET).

Amb els anys la plantilla s’ha multiplicat i des de 2005 operem en una nau industrial de 2.200 m² situada al carrer Sot dels Pradals i equipada amb tecnologia d’última generació.

El gener del 2023 la bugaderia Calandra s’integra a la Fundació Tac Osona per ampliar les oportunitats laborals de les persones amb discapacitat intel·lectual a Osona.

Operem amb metodologia i eficàcia

Per poder donar un bon servei els nostres clients tant amb la qualitat del rentat com en el preu, ens ajudem de les millor metodologies de treball com poden ser: Lean Manufacturing, QRM, etc

Control de qualitat

Gràcies a la implantació de Controls de Qualitat en procés, una formació especifica per els nostres treballadors i ajudats per la tecnologia de control, podem dir que la Qualitat dels nostres processos esta garantida.

Experiència

Ens avalen més de 40 anys d’història en el sector de la bugaderia. Això ens ha permès tenir una varietat molt gran de clients i tipus de roba, que ens han fet conèixer i entendre les necessitats tant dels clients més petits com els més grans i adaptar-nos a ells per poder donar-los el millor servei.

Servei continu

Des de Calandra donem servei de neteja i recollida/entrega de roba 6 dies a la setmana, perquè sabem la importància que te per els nostres clients tenir un flux continu de roba.

Hem fet una aposta per la qualitat

A Calandra busquem contínuament l’excel·lència en el servei al client i l’acompliment dels seus requisits, sempre amb els estàndards de qualitat més alts. Els nostres segells de qualitat son prova de l’elevada atenció al detall amb la que treballem.

Certificat ISO 22000

Gestió de Seguretat Alimentària

El segell ISO 22000 ens permet garantir l’excel·lència en el servei de bugaderia a empreses del sector carni i alimentari.

Certificat ISO 9001

Sistemes de Gestió de la Qualitat

A Calandra hem adoptat els controls de qualitat més estrictes del mercat per poder garantir la qualitat en els nostres processos i el resultat final sigui sempre l’esperat pels nostres clients.

Certificat ISO 14001

Sistemes de Gestió Ambiental

Hem apostat per la sostenibilitat i reduir rentat rere rentat la nostre empremta de carbó al màxim. També hem apostat per la utilització de nous processos de rentat més respectuosos amb el medi ambient.

Els nostres clients ens avalen

Com a bugaderia industrial pionera a Osona, hem mantingut la fidelitat d’empreses grans i petites de la comarca i voltants, de sectors tan diversos com el sanitari, l’alimentari, la restauració o el turístic, entre d’altres.